Nedslag

Detta bildspel kräver JavaScript.

Även om ovanstående bildorgie kanske inte egentligen kräver några större textmassor vill vi ändå försöka knöka in även det. Det är vid gud inte speciellt ofta nu för tiden så det gäller att passa på. Vi tänker inte ens låtsas som att vi skäms och lova bot och bättring. Det hela blir liksom en aning mer exklusivt på detta viset. Tänk på det! Vi erbjuder här en slags motvikt till den omedelbara tillfredställelse som annars råder fullt ut, både på nätet och i köket, eller var det nu än må vara. Fint va!?

De första bilderna i denna serie är tagna när en förälder åkte till Sydafrika med den yngsta telningen. Det är lejon, elefanter, blommor och bad från en resa vi aldrig glömmer. Sedan går det vidare till odlingar, via EbbotAle, dansuppvisningar och bedårande skolarbeten om…skräp, mer bad och skateboardtävlingar och Google I/O och balkonghäng och…

Actifry har vi snöat in på en del. Fritera vad som helst med endast en enda matsked olja! Låter det för bra för att vara sant? Jo, det är det väl egentligen också, men det funkar ändå rätt bra för att vara en kompromiss. Vi har också begåvats med en skolavslutning för vår sista försteklickare, bara ett par dagar efter vår första studentskiva för vår första sisteklickare. Ömsom vin, ömsom Fanta Exotic, så att säga. Vi har tittat på soffan Saga på XAMEN011 för produktdesign. Vi bibliofiler gillade den! Slutligen kikade vi på när Författarlandslaget fick 5-2-stryk mot ett något yngre och mindre grubblande Läkarlandslag på Malmö Gamla IP. Ronnie Sandahl kändes piggast och höll ögonen på bollen bäst. Karl Ove Knausgård verkade tyngd av något slags allvar. Snart skall vi försöka sparka igång badsäsongen med samma allvar, men hittills har det bara blivit ett och annat dopp för husbehov.

På återseende. Kanske…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s