Gästboken

Dränk oss i visa ord och spiritualitet. Skjut oss i sank med elaka kommentarer. Eller säg bara hej, adjö eller lutfisk. Ju högre det är till tak, desto lättare får vi att andas!

Annonser

13 reaktioner på ”Gästboken

 1. Gästbok säger ni.. det är en sån där grej som gör mig helt blank i huvudet.. (på insidan) – mer blank än vanligt då alltså..

  Kul att ni uppdaterar så frekvent.. alltid något nytt kul att läsa om eller titta på! (Bra oxå att Danne får lite träning.. emellanåt ger han sig på firmans hemsida med.. GLÄDJANDE!)

  Tack käre bror för en välsmakande och trevlig lunch!

  .. och sist men inte minst..

  GRATTIS LISA på Elisabeth-dagen! (.. och grattis mamma med!!)

  Kram po er,
  Caroline

 2. Hejsan ! Min sida är alldelles ny. Så jag har mycket att lära och göra. Kul att du kikade in. Jag gillar verkligen det ni har gjort. Hare …Kram Helene

 3. En liten rättelse ang Fykan, Ramsvikslandet.
  Vi är vanliga ”svensson-arbetare” som har husen där.
  Mannen sprängde inte bort ett ben men däremot 5 st fingrar!
  Fråga gärna så rätt info sprids på nätet!

 4. Ja, vi “antog” (inte de facto) att husen, som så många andra i trakten, hade gått förlorade till sommargäster. Som ni säkert vet så har ju trenden varit att på många ställen i Bohuslän (och andra landskap) så flyttar lokalbefolkningen och husen säljs till sommargäster. Det är alltid x-tra kul att höra att man i kulturhistoriska miljöer har möjlighet att låta hus fortsätta genom generationerna och till året-runt-boende. Angående min-incidenten så kommer det från en bok,som vi lånade på bibblan i Kungshamn, med historier från Sotenäs.
  Tack för att du tittade in och kommenterade!

 5. Jättelängesedan jag kollade din badblogg, så det var roligt att hitta så mycket att läsa.
  Hade ni varit här nu hade det varit ändå mera snö än sist ni var här.

 6. Hej Lisa,
  Sanna visade mig på facebook att du kontaktat henne. Vi blev båda glatt överraskade! Såg även att du hade den här bloggen, kul idé! Även om jag är en riktig badkruka.

  Med mig är det fint. Jag har återvänt till Skåne efter att ha flyttat runt en del. Har de senaste åren bott både i Växjö (kommer inte du därifrån?) och på Gotland. Nu bor jag och Martin (som jag gifte mig med 07) och vår son Noah (1 år på söndag) i Skegrie. Har precis flyttat hit till ett härligt hus. Så nu är det familjeliv till 100% som gäller. Förresten tog vi namnet Kyllsen när vi gifte oss som en hyllning till mamma.

  Nu ska jag återgå till köksbestyren, det vankas kalas på söndag!

  Kram på dig!
  Linda

 7. HEJ!!
  ”Kattesand” heter den ”lilla badstranden med bryggan direkt från berget och den lilla stegen från klippan”…Bor ca 200 meter upp för backen och är uppvuxen på den strande, så jag vet;D Den är bäst för morgondoppet! Kul att ni varit där!
  Lycka till med era små upptäckter!
  Mvh Sara

 8. Nämen vaddå nördig? – jätterolig och snuskigt välskriven – en raritet!
  Det där med svart och röd text i räknedialog=genialiskt. Hemingway hade mått bra av det tipset (i.e. Hemingways läsare – oh hädelse, nu rasar förf himlen ner över mig, nåja det har den redan gjort en gång det senaste året så det mesta är nog uttömt (av sånt som kan rasa ner) and frankly; I`m not too impressed.
  Apropå kombination ”senaste året” och bad så har det förstnämnda för min del varit ett stålbad. Inget att rekommendera, inte det minsta uppfriskande. If you ever have had (a) such in mind.
  Efter att vi hade pratats vid Lisa satte saker igång att hända, blev rejält sjuk, fysiskt, ovanpå allt annat men nu lite hopp, lite ljusning. Vågar inte säga mer än så.
  Har flyttat, bor i egendomlig våning i city (Kristianstad) mitt emellan misär och filmisk exklusivitet som jag köpte i ett anfall av konstnärlig megalomani.
  Har nu piggnat till lite och försöker driva utvecklingen mer åt det senare hållet, alltså exklusiviteten, men även en släng av konstnärlig megalomani vore välkommet.

  Vore väldigt roligt att höra av dig och såsmåningom bli introducerad för resten av badarna. Kan äv erbjuda en badmöjlighet söderöver som skulle må bra av att dammas av innan jag hoppas kunna sälja den i sommar eller kanske nästa sommar. Allt är i stöpsleven, allt flyter eller ”är i rörelse” för att tala med Lundell. Där(senaste boken) kan man ju snacka om nördig…men gammal kärlek osv. Stöter på honom på ICA Piraten i K-vik då och då och så suger han in en med blicken så att man nästan svimmar. Sist var vid ostdisken och det som händer är att jag drabbas av total ostafasi/amnesi. Kunde inte komma på namnet på EN ENDA OST. Så när damen bakom disken frågar vad som önskas fick jag läsa på skyltarna. Det första min blick föll på var HERRGÅRDSOST och det låt ju bekant så jag sa och fick det och det var ju jättebra eftersom jag hatar HERRGÅRDSOST. Men när det gäller L är liksom allt förlåtet. Så är det bara. Är lite orolig för honom dock, men det är en annan historia.

  Nu blir ju detta långt – får man skriva så på en sån här bloggrej. Tanken var att fiska efter e-post adress och höras den vägen.

  Hoppas alltså du/ni får detta inom kort och ja vad säger man efter all denna tid och allt detta liv – paa gensyn.

  Kramar i december
  Kristina och Texas Rose (hund)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s