Vi som badar är

en familj om 6 personer, Lisa, Daniel, Sofia, Hannes, Hanna och Klara. Devisen är att man ångrar aldrig ett bad, och vi ger ändå ångesten ett otal chanser att slå till under såväl vår som sommar och höst. Grundtanken här är inte främst att visa upp oss själva i på tok för lite kläder, eller att offentliggöra vilka vridna blötdjur vi plötsligt blir så fort islossningen nalkas, utan att på något sätt så sakterliga arbeta oss fram till en rangordning när det gäller bad, främst i vår närmiljö, Skåne, men även på orter bortom Hallandsåsen som vi kan tänkas råka. Vi hade alltså tänkt oss att bada i allmänhetens tjänst! Och möjligen för att svalka oss en smula. Låt oss se hur det går.

När man beger sig ut för att bada finns det ett otal parametrar att ta hänsyn till som kan göra vistelsen allt från helande till ohållbar. Då vi lever i ett gränslöst tidevarv har avgränsningar blivit allt viktigare för att få till stånd någon slags röd tråd i tillvaron. Vi har valt ut ett antal att begagna. Såsom varandes bärandes och kånkandes föräldrar tänker vi främst på parkeringsmöjligheter, gärna så strandnära som möjligt, toaletters vara eller icke och generell säkerhet. Skall man sedan locka med sig två tonåringar så får man ta till det något tyngre artilleriet: SPAN! (spann räcker inte längre…) Detta kommer självklart också vara en parameter precis lika viktig som vatten- och lufttemperatur, strömmar, djup, glassförsäljning och svängrum för boll- och frisbeelek.

Men även för oss vattentöntar tar badsäsongen förr eller senare slut, tro’t eller ej, och för att Badbloggen inte skall ligga i dryga halvårslånga trädor fyller vi under badovänliga perioder på med inlägg om eventuella förehavanden på land. Det kan bli om allt från ditten till datten, om dessa nu ligger långt ifrån varandra… Eller om allt från vin till vatten, eller dur och moll om vartannat. Nåja, hur som helst så kan det bli lite vad som helst. Den enda röda tråden är att det är någon av oss, eller alla, som på ett eller annat sätt är inblandade. Överös oss gärna med kommentarer. Det tycker vi är kul.

/Edra ständigt småskrynkliga badbetjänter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s